Glitter Graphics

Glitter Monday Graphics
 

 

 

Paino
BMI
käsivarsi
vyötärö
lantio
reisi
pohje
 -½ kg
 24.8
 
 
 
 
 

 

Aamulla puntari näytti ihan kivoja lukemia; -½kg on viime viikosta pudonnut paino. Menkat alkoi eilen ja sekin näkyy varmaan puntarissa turvotuksena elikkä "olis voinu" olla jopa parempikin tulos ilman tätä joka kuukausi ilmaantuvaa hormonimyrskyä.

Mie en enää jaksa tosiaan niitä ruokia ja pisteitä merkata mihinkään, tuntuu ettei muka ole aikaakaan ... ois kait, mutta ei oo fiilistä mekaanisesti niitä aina merkata. Katotaan viikko kerralla ja jos jollain viikolla alkaa tulemaan +/- 0 tai + merkkistä tulosta niin aloitan merkkaamisen sitten.

Mitään äly hyvää painonpudotus tsemmpi fiilistä ei ole, mutta tehdään tätä nyt tälleen välinpitämättömällä rutiinifiiliksellä. Liikkuminen on ollut nollassa, joten sikäli mikäli olisin viikolla hiukan jakasanu tätä ruhoa liikutella olis tulos parempi. Aloitus on aina niin hankalaa, kyllä sitä sitten tulee siihen reuhtomiseen ihan himo kohan alkuun pääsee.

Mua hiukan naurattaa tää viikkonumerointi, tässä ollut nimittäin taukoa ja taas aloitusta ja taukoa ja aloitusta ... 10 eka viikoa meni mallikkasti ... pakko kummiskin joku järjestys näissä viikoissa pitää ja olkoot sit tämmönen etenevä numerointi.

 

Mukavaa syksyistä/talvista viikkoa kaikille :)

 

Autumn Myspace Layouts