monday_mice.gif
Glitterfy.com - Glitter Graphics

 

Paino

vanha/uusi

BMI

käsivarsi

vyötärö

lantio

reisi

pohje

 -½kg/ -700g

yht. - 8kg

 24,3

 +/- 0

- 3 cm

 +/- 0

- 9 cm

 -½ cm

- 6½cm

 +/- 0

- 7 cm

 -½ cm

 -2½cm

 

 Vaikiaa on ollu tämä viikko, ei oo ollunna fiiliksiä tähän hommaan juuri yhtään. Merkkaaminen tuntuu kovin puuduttavalta ja väsymykseen ja turhautumiseen on tullut napsittua karkkia. Meillä ollu kuopus koko viikon sairaana, alkuviikon kauhiassa räkätaudissa ja sit nyt viikonlopun korkeassa kuumeessa. Ja ko äitikkä ei saa nukuttua yöllä eikä sen siunaaman rauhaa päivällä, niin siitähän seuraa sit ääretön väsymys ja ketutus. Karkkinapsut oon merkannu tunnollisesti ylös, mutta turhaan niihin on pisteitä tuhraantunut.

Strategiasta ei oo toteutunu oikeestaan muu kuin se, et olen nyt juonut runsaasti vettä ja siitä seurauksena saan alvariinsa laukata vessassa - jopa yöllä (mulle perin harvinaista). Ai niin, toteutuihan liikunta sit kummiskin eli neljänä päivänä pääsin  rehkimään. Vatsalihaksia jaksoin tehdä tasan yhtenä iltana, kuvaharjaukseen vaadittavaa harjaa en ole edes hakenut esille ja pisteet meni miten meni - en kummiskaan ylittänyt viikon peruspisteitä.

Viikon tulokseen:

- ½ kg

olen ihan tyytyväinen, kaikki mikä lähtee on plussaa :)! Tää loppu on tosi hidasta, mutta pitää ajatella positiivisesti ja uskoa et se sit pitää mikä hitaasti lähtee ;)! BMI näyttää jo aika hyvältä ja senttejä on lähteny mukavasti eli hyvin tässä kummiskin pyyhkii ja homma jatkuu pienoisesta kyllästymisestä huolimatta!!!

 

  AURINKOISTA VIIKKOA KAIKILLE!

 

sunshinebear.gif
Glitterfy.com - Glitter Graphics