Glitter Graphics

Weekend Glitter Pictures

 

 Alkuviikko oli hankala, mutta viikon edetessä alkoi helpottaan. Innostus on taas päällä ja ko on tulosta tullut niin mikäs tässä on porskutellessa pisteitä laskien. Eilen juhlittiin miehen synttäreitä ja siitä selvisin oikein mallikkaasti. Pisteitä oli runsaasti säästössä ja niitä vielä jäikin huomista äitienpäivää varten. Lapsille oli kyllä pettymys ko en halunnu mitään erikoista aamupalalle, päivällä kyllä herkutellaan hyvällä ruoalla ja sit myöhemmin esikoisen taiteilemalla täytekakulla.

Liikuntaa olen kyllä harrastanut kiitettävästi, sykemittari on näyttänyt kalorien karisevan aikas tavalla. Tänäänkin kävin sauvakävelemäsä vesisateessa (alkaa olla jo huolestuttavaa ;)). Sykemittari, mistä näkee kalorinkulutuksen, on kyllä palkitseva laite. Se myös piippaa jos mie kävelen liian hitaasti tai liian nopeaa (sauvakävelyn ihanne syke on n. 120-150), kunnon kohoamisen myös huomaan sykkeestä jne. Mulla tuo oma mittari on jo vanha, mutta hyvin palvellut ja toiminnot mulle sopivat.

Mie oon tässä miettiny et millähän itseni palkitsisin ko -10kg tulee saavutettua. Kolme vuotta sitten palkitsin itseni kauniilla alusasulla (rintsikat ja pikkarit), semmoset mie ostan sit ko pääsen kokonaistavoitteeseen. Jonkun nätin puseron voisin itelleni kyllä ostaa tai sit kosteuttavan/kiinteyttävän kasvohoidon tai päivävoiteen ja yövoiteen ... .

mother's day glitter