1246036793_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Tänä päivänä 11 vuotta sitten meidät vihittiin, oli muuten kalenteripaikalla just tämä sama päivä - perjantai ja edellisenä viikonloppuna oli ollut juhannus. Me asuttiin siihen aikaan vielä pääkaupunkiseudulla ja mies oli täällä Rovaniemellä kesätöissä. Mie porhalsin lentsikalla esikoisen kans pohjoiseen heti juhannuksen jälkeen maanantaina, joka sattui olemaan muuten yöttömän yön päivä liikekeskuksissa ja mies oli sit yöhön asti duunissa. Käytiin iskää kummiskin moikkaamassa hänen ruokatunnilla ja poika (1v 4kk) ujosteli 3 viikon erossaolon jälkeen, taisi iskäkin olla hiukan hämillään  - se tapaaminen on kyllä jääny elävästi mieleen.

Me ei olla koskaan erikoisemmin hääpäivää vietetty, jotain olen leiponu ja kukkakimpun olen muistaakseni saanu. Mullahan oli suuret suunnitelmat meidän 10-vuotis päivää varten, mutta muutto takaisin kotiseudulle sotki suunnitelmat. Tasan vuosi sitten mie istuin kesimmäisen ja kuopuksen kanssa pohjoisen yöjunassa suunta kohti Rovaniemeä, se siitä hääpäivän vietosta :(!  Täytyy mainita, että meidän esikoinen on oikein juhlapoika (tullut äitiinsä) ja hän kävi lähikaupasta salaa ostamassa meille karkkipussit ja ojensi ne tippa linssissä onniteluiden kera ... arvatenkin tippa tuli linssiin joillain muillakin.

Tänään mie leivoin Raparperi-Britakakkua ja mies oli ostanu mulle kauniin kukkakimpun ja nyt tässä nautiskellaan tuota Passion Fruit kuohuviiniä. Kuopus lauloi meille iltapalalla: "Onnea, onnea ... kiitos"!

1246036855_img-d41d8cd98f00b204e9800998e