Lunta on tullut aamusta asti taivaan täydeltä, kävin tuossa puoli tuntia sitten lakaisemassa portaat ja tuota sisääntuloväylää ... nyt on jo samannäköistä. Ei olla pikkutörhykän kanssa uskalatuduttu menemään uloskaan (oishan sinne just ja just voinu mennä kastumaan, muttako mulla oli vähän muuta hommaa tässä aamulla), joten me höperöt tuotiin sit talvea tänne sisälle :). Tuota valokuvaa ottaessani huomasin, jonkun pikkuiset tassunjäljet takapihan portailla ... tosi nopea oli ko en edes ehtinyt huomaamaan mikähän talventörhykkä siinä käväisi. Tunnistaako joku kenelle nuo jäljet kuuluvat????? Ihanat tassut kummiskin ovat.

Mulla on nyt kolmas päivä menossa pistelaskua ja ihan hyvin on menny, en enää jaksa enkä ehdi merkkailla tuonne vihkoon tai puhumattakaan koneelle ... menen siis taas vanhasta muistista etiäpäin. Jos ensi viikon punnitus ei anna - lukemia niin sit pitää ottaa järeämmät keinot käyttöön elikkä merkkaussyysteemi (jostain sit kaivan sitä jaksamista ja aikaa).

 

Mukavaa talvista päivää teille kaikille ;) ... eikä meillä edelleenkään ole talvirenkaita vaihdettu autoon (ei siis autoilla nyt lähipäivinä).