Tämä on yksi minun lemppariruoka nykyään, tonnikalakastike + pasta + salaatti ... NAM! Kevyttä ja hyvää. Tästä annoksesta menee pisteitä seuraavasti: pasta (perhospasta) 4 pistettä, tonnikalakastike 0,5 pistettä, salaatti 0,0 pistettä, 1 kiekko ananasta 0,5 pistettä= 5 pistettä/annos. Tummasta pastasta menee vain 3 pistettä.
Ohje:
1 tl kasvisöljyä
1 sipuli hienonnettuna
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
1 tl paprikajauhetta
1 tlk (400g) tomaattimurskaa
1 tlk (150g) veteen säilöttyä tonnikalaa
3 porkkanaa raastettuna
2 rkl ruokakermaa 15%
tilliä
mausteita (kasvisliemikuutio, pippuria, yrttisuolaa, sokeria)
-
Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota siinä hienonnettu sipuli.
-
Lisää paprikajauhe sekä hienonnettu valkosipuli ja kypsennä pari minuuttia koko ajan sekoittaen.
-
Lisää tomaattimurska ja keitä n. 10 min . Lisää porkkanaraaste ja tonnikala sekä tilli ja mausteet.
-
Lopuksi voi lisätä ruokakermaa "pyöristämään" makua. Kuumenna kiehumispisteeseen.
Kommentit