1242641735_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Meillä syötiin eilen piiiitkästä aikaa jauhelihaperunamuusilaatikkoa. Kaikista muista paitsi kuopuksesta tämä on herkkua, hän ei nimittäin muusia suuhunsa laita. Tämä annos on 7:lle ja 1 annos/ 5,0 pistettä.

OHJE:

n. 14 dl perunamuusia (nesteenä ruokakerma + rasvaton maito - ei voita)

400g kevyt jauhelihaa 10%

ruokaöljyä

1 sipuli

mausteita

hiukan korppujauhoja

voita

  1. Tee perunamuusi.
  2. Kuulota sipuli paistinpannulla ja lisää jauheliha. Ruskista liha ja lisää mausteet.
  3. Voitele uunivuoka. Levitä puolet perunamuusista uunivuokaan, lisää jauheliha-sipuli tasaisesti sen päälle ja loput perunamuusista.
  4. Tee päälle ruokalusikalla aaltokuviot ja ripottele päälle hiukan korppujauhoja ja muutama nokare voita . Paista uunissa 200 asteessa kunnes pinta on saanut mukavasti väriä.

Tässä ruoassa ei oikeestaan ole muuta vikaa kuin se, että sen pitää maltaa antaa kunnolla jäähtyä ... kuumaa on ja suu meinaa palaa jos menee liian aikasten syömään :)!