Glitter Graphics

Glitter Thursday Graphics

 

 Nyt tarttis Tarjuskalla olla mattia vetää tää loppu mallikkaasti, jotenkin nimittäin on semmonen malttamaton olo. Aamulla jo aattelin et ei taida tällä viikolla tulosta juurikaan tulla ja siinä samassa sit hokasin et viikkohan ei ole vielä edes puolessa välissä - 4 päivää aikaa punnitukseen. Ihminen on niin kärsimätön, kaikki pitäis saada just ja nyt.

Selvästi nyt huomaa painon putoamisen vaatteista, ostin viime syksynä semmosen musta-valkoisen tyköistuvan  Softshell takin. Se oli mulle silloin semmonen HYVIN tyköistuva elikkä just ja just sain kiinni ohuen puseron kans, istuminen se päällä oli hiukan hankalaa. Nyt takki on oikein sopiva ja jopa neuletakki sinne sujahtaa oikein sutjakkaasti sisään. Farkkuihin pitää tehdä vyötärölle uudet vekit ko ovat sen verran isot ja voisin kokeilla tuolta kaapista yksiä harmaita kesäfarkkuja, ovat olleet kuin sukkahousut tässä alkukeväästä.

Mulla on huimannu nyt tällä viikolla, verenpaine on matalalla ja saisin hiukan lisätä suolaa ruokiin. Inhottavaa ko nousee tuolista ylös niin maailma mustenee ja pyörii silmissä. Mulla onkin haluttanu jo pitkään oikein mausteisia ruokia, rasvaisia ei oikeastaan yhtään - paitsi PIZZAAAAAAA!

TÄSTÄ ON HYVÄ JATKAA!

Glitter Graphics

Butterfly Glitter Graphics