Glitter Graphics

Animal Glitter Pictures

 

 Kuudes viikko on menossa, mitähän tässä tulis sit päiviä täyteen: 7x5 +4= 39. Siis 39. päivä menossa. Kolmas viikko oli vaikia ja samoiten nyt on ollu "hiukan" hankalaa elikkä kolmen viikon periodeissa mennään - oliskohan tällä yhteyttä hormonikiertoon ?????

Välillä on ottanu niin pattiin et ei tosikaan ... niin mikä ... no, kaikki! Ei pelkästään tää painonpudotus. Ilmat on ollu aikamoisen kylmät vapun jälkeen ja sekin on vaikuttanu mun mielialaan, ei oo kauheeta hinkua näyttää nokkaansa tuonne tuuleen ja kylmään ja vettäkin on tihkunnu. Eilen mun ystävä tuli piitkästä aikaa kylään ja lähdin hänet sit saattelemaan ja kävelin yhteensä yli 7 km vastatuulessa ja vesitihkussa ! HYVÄ MIE!!!!! Sain näissä "ääriolosuhteissa" taas uhoa päälle ko siinä kerkes ajatus juokseen vaikka mihin suuntaan.

Mulle paras punnituspäivä olis torstai tai perjantai aamu. Tänään kun kävin puntarilla vanha puntari näytti -1 kg ja uusi -900g pudotusta ... viikonlopun jälkeen taas lukemat ovat ihan toiset :(!!!!!! Viikonloppuna tulee syötyä hiukan raskaammin ja varmasti suolasempaa ruokaa - maanataina sit lukemat on mitä on. Muutamassa päivässä saan sit taas painon ruotuun. Nyt tämän viikonlopun jälkeen meillekin pitäis tulla arki ainakin kesäkuun loppuun asti, milloin vietetään keskimmäisen synttäreitä.

Nää viikonloppujen juhlajutskatkin alkaa ottaan silleen pattiin, et pitää säästää viikolla peruspisteitä ja liikuntapisteitä. En oo pitkään aikaan saanu syödä pisteitä loppuun, aina vaan pitää säästää näitä saakelin herkkuja varten. Näin mulla alkaa tää vaikuttaan, alan kohta inhoaan kaikkia kaloripitoista ko NIISTÄ MENEE NIIN PALJON PISTEITÄ!!!! Tämä on siis vaan positiivista mitä on tapahtunu. Edellisen painonpudotussession jälkeen meidän perheessä oli pannassa mm. lihapiirakat, vaalea leipä, vaalea pasta ja riisi, raskaat leikkeleet ja juusto, tavalliset maitotuotteet, kaupan leivonnaiset, tavallinen limukka ja mehu ... .

KYLLÄ TÄMÄ TÄSTÄ VIELÄ ILOKSI MUUTTUU!

TSEMPPIÄ KAIKILLE!

Glitter Graphics

Animal Glitter Pictures