Mie järjestin toissa viikonloppuna meille (miehelle ja mulle) candellight dinner:n elikkä kynttiläillallisen. Lapset vietiin mummolaan hoitoon muutamaksi tunniksi ja me täällä kotona kaksistaan nautittiin hiljaisuudesta ja toistemme seurasta. Paistoin meille pippuripiffit, tein lohkopottuja, valkosipuli-pippuri-kemakastiketta ja sisilian kasvispannua (valmiita pakastevihanneksia). Ruokajuomana oli olutta ja punaviiniä. Jälkiruoaksi keitimme hyvät sörröt eli kahavit, söimme tekemääni herrrrrkullista täytekakkua ja taisimme siinä napostella hiukan suolapähkinöitä ja suklaatakin.

(Pisteitä tähän ruokapläjäykseen ei uskalla laskea :)).

Katsoimme illanmittaan äärimmäisen hauskaa elokuvaa nimeltään Painajainen perheessä (Meet the Fockers); pääosissa Ben Stiller, Robert De Niro, Dustin Hoffman ja Barbara Streisand. Se on jatko-osa elokuvalle Perhe on painajainen (Meet the Parents). Molemmat ovat niin ratkiriemukkaita söhellys kohelluselokuvia ettei tosikaan, minusta tuo jatko-osa vielä parempi. Koko elokuvan ajan on hyvä fiilis ja nauraa saa vatta kippurassa. Vanhat veteraani näyttelijät panevat kyllä parastaan :).

Mua hirvittää joulu jo nyt syömisen puolesta, syötyäni tuon annoksen olin ihan ähky pähky öhky kunnossa ja vatta pullotti niin että räjähtää meinas. Kävimme illalla vielä saunassakin ja mulle tuli NIIN huono olo.

Pitäis näitä kahden keskisiä koti-iltojakin harrastaa useammin, kotikin tuntui oudon hiljaiselta ja autiolta. Kuinkahan meille sit käy ko lapsukaiset muuttavat kotoa pois, onneksi lähtevät niin eri aikaan ko ikäeroa vanhimman ja nuorimman väillä on 10 vuotta ;).