Keskiviikkona alkoi täällä koulut ja meidän isot ovat jo niin isoja et esikoinen meni 6.luokalle ja keskimmäinen 4. luokalle. Mie vielä seikkailen täällä kotona tuon meidän pikkutörhykän kanssa. Kovasti olis muka lähdössä hänkin kouluun, äiti saa kuulemma tulla mukaan :). Meidän tyttöparas on kovin innokas koulainen ja ehti jo kesälomalla kaivata lukuvuoden alkua. On ihana katsoa kuinka on innoissaan kaikesta uudesta. Eilen päällystin urakalla kirjoja kontaktilla (peräti 8 kirjaa) ja neitikkä hihkui joka kirjan kohdalla kuinka ihana se on. Joka vuosi tekee ylimääräisiä tehtäviä, esim. lisätehtäväsivut matikankirjasta on jo alta aikayksikön tehtynä. Viime vuonna suoritti kolmen vuoden lukudiplomit syksyn aikana (kävi eka- ja tokaluokan eri koulussa).

Varma syksyn merkki on myös flussa, ekkana esikoisella oli kurkkukipua ja nyt pikkutörhykkä on nuhakuumeessa - oman sävynsä tähän sairastamiseen tuo tietty tää sikainfluenssa uhka!!!! Mistä miekään nyt tiedän onko tää tavallista flunssaa vai sika sellaista, ite ei olla ulkomailla oltu eikä kukaan lähipiiristäkään elikkä 99,9% todennäköisyydellä ei lapset ole siihen tautiin sairastuneet.

Nyt ko äitikällä on lasten sairastamisen vuoksi unet hiukan vähissä, on myös tää mun pistelasku hunningolla ... ja liikkuminen. Ensi viikolla pitänee sit skarpata oikein kunnolla ja pistää nyt jo varpaset ja somet ristiin ja toivoa et me muut ei sairastuta.

Tuo kuva on meidän koulunalkajaisbileistä, niistä voi lukea hiukan enempi mun toisesta blogista TÄÄLTÄ.