Glitter Graphics

Glitter Dragon Graphics

 

Nyt pitää oikein sotasuunnitelmaa tehdä tälle viikolle. Ja johan on kumma ellei ala painokäyrä laskeen alaskäsin.

  • LIIKUNTA. Tällä viikolla mie yritän harrastaa liikuntaa neljänä päivänä; maanantaina, keskiviikkona, torstaina ja lauantaina. Jos jaksan liikkua muinakin päivinä niin aina on vaan plussaa.
  • VATSALIHASHARKAT. Oon aatellu myös aloittaa vatsalihasharjoitukset, jotta pääsis tuosta "vauvapesästä" eroon. Ei enää yli 40 vuotiaalla palaudu iho siihen malliin mitä nuorempana, kuopuksen syntymän jälkeen tuohon navan yläpuolelle on jääny löysähkö ihoalue :)!
  • KUIVAHARJAUS. Mulla on selluliittia aika tavalla erityisesti reisipaloissa, 11 vuotta sitten ko laihdutin meidän hääjuhlia varten kuivaharjasin tunnollisesti ja sain 17 cm ohemmat reidet :)!
  • VESI. Mulla pittää oikein nyt ottaa itteä niskasta kiinni ja alkaa juomaan vettä enempi. Ennen mulla oli aina ½ litran pönäkkä vettä tuossa pöydällä odottamassa ja sen kumosin alas monta kertaa päivässä. Siis pönäkkä taas pöydälle odottelemaan juomista.
  • PISTEET. Mie yritän syödä kaikki 21 pistettä päivän aikana ja punnitsen ja merkkaan kaikki tunnollisesti. En säästä pisteitä enkä syö liikuntapisteitä. Liian vähäinen syöminen ei oo hyvästä. Jos näillä pisteillä ei nyt paino putoa tämän viikon aikana niin pudotan pistemäärän 20:een.

 Yritetäämpä näillä sit etiäpäin tämä viikko, katotaan ensi viikon maanantaina kuinka on emännän käyny ;)!

 

Glitter Graphics

Glitter Butterfly Graphics