itsmonday.gif
Glitterfy.com - Glitter Graphics

 

Paino

vanha/uusi

BMI

käsivarsi

vyötärö

lantio

reisi

pohje

-1½kg/ -1 kg

 25,5

 -½ cm

 -1½ cm

 -2 cm

 -1½cm

 +/- 0cm

 

Toinen viikko takana ja elämä edelleen hymyilee vaikkakin tuo maanatain toivotus ukkeli onkin noin myrtsi. Viikko on sujunut oikein hyvin ja näistä mega pyhistäkin selvisin hengissä. Perjantaina oltiin mun vanhempien luona syömässä ja mulla tuhraantui yhteen ateriaan yli puolet päivän pisteistä ja se merkkas sit hiukan ankeampaa loppuiltaa ja se oli ainoa mielitekoilta ... en kummiskaan sortunut :). Toinen kompastus päivä oli eilinen ko tein niin raskasta ruokaa ja sit pisteet siltä päivältä ylittyivätkin. Onnksi mulla oli säästössä peruspisteitä ja liikuntapisteitäkin, ja niitä jäi muutama tän viikon osalta käyttämättäkin.

Niille, joille tää pistelasku on oudompaa niin selvennykseksi se et uuden viikon alettua pisteet nollaantuvat elikkä viikon säästöpisteet häviävät ja aloitetaan viikko puhtaalta pöydältä. Päivän peruspisteitä ei saa myöskään säästää liikaa, elikkä 4 pistettä/päivä enintään.

Tämän viikon tulokseen olen todella tyytyväinen ja erityisesti taas tuohon BMI lukemaan, aletaan olla taas normaalikuosissa sen nähden.  Paino on siis pudonnut kahdessa viikossa - 4 ½ kg!!!! No, kahden ensimmäisen viikon aikana onkin rajuin painonpudotus ja sit se tasaantuu eli tästä viikosta lähtien odotan tuota normaali -1kg viikkovauhtia. Syömispisteet ovat edelleen 21 ja niillä pitää pärjätä ja mikä ettei pärjäis kohan malttaa tehdä tarpeeksi kevyttä ruokaa. Mulla on nää aamupalat, välipalat ja iltapalat aika tavalla samaa joka päivä - vaihtelua syömiseen tulee lämpimän ruoan osalta.

Glitter Graphics

Butterfly Glitter Graphics

USKOMATTOMAN UPEAA VIIKKOA KAIKILLE <3!