Glitter Graphics

Cheer Up Comments For Myspace Glitter Graphics
 

Mie äsken kirjoitin pitkät pätkät ja onnistuin sen koko kirjoituksen hävittämään ... arhhhh ... ei auta kuin aloittaa alusta :(!

Kuten otsikko kertoo, tänään loppuu nössääminen ja nöhvääminen. Syysväsymys on siis hiukan väistynyt ja mie aloitin tänä aamuna pisteiden laskun. Painoa pudotan sen minkä sattuu lähtemään ... hih ... ;). Elikkä aika rennosti tällä kertaa lähden liikenteeseen, ei mitään hampaat irvessä meininkiä. Nämä loppukilot ovat ne vaikeimmat ja kaikista tiukimmassa (vai mitä Rouva V).

Väsymykseen ja alakuloon olen mössännyt kaikkea mahdollista makeaa ja se näkyi puntarissa yllättävän vähän ottaen huomioon myös liikunnan määrän elikkä en ole liikkunut juuri ollenkaan. Tässä kolmen nössöviikon aikana on tullut vain ½ kiloa lisää, elikkä ei hätiä mitiä.

Tällä ketaa tämä painonpudotus ei ole niinkään tunne- vaan järkiasia. Meillä on tulossa muutaman viikon päästä Halloweenbileet ja siinä sit hetikohta pikkujoulut. Eikä jouluun ja uuteen vuoteenkaan ole enää kauhian pitkästi ja jos jatkaisin tätä nössäämistä ja mössäämistä niin koko mun kevään urakka olis poispyyhitty juttu ja sitä ei auta nyt antaa tapahtua.

Nyt siis järki käteen ja hiukan itseä niskasta kiinni.

 

ÄÄRETTÖMÄN IHANAA VIIKKOA KAIKILLE!

PS. meillä sataa lunta ja isännän rontikka ei kaikesta huolimatta vaihtanu eilen talvirenkaita :(


Glitterfy.com - Glitter Graphics