beach.gif
Glitterfy.com - Glitter Graphics

 

 Tarjuskalla alkaa tässä blogissa pieni loma ja päivityksiä teen sen mukaan miten ehdin ja fiilistä löytyy. Nyt on ollu niin paljon kiireitä etten eilenkään ehtinyt edes tuloksia postata saatikaan mitata. Isot lapset ovat välillä tässä kotosalla ja välillä reissunpäällä ja äitikkä saa sit sen mukaan tässä pömmätä mukana elikkä joko viihdyttää, pakata laukkuja ja/tai pestä runsain mitoin pyykkiä. Tulee tässä itelläkin muutama reissu tehtyä, ei kummiskaan mihinkään kauheen kauas.

Me käytiin lauantaina miehen kans hiukan iltaa istumssa ja siinä mulla silmät avautuivat tähän KESÄÄN (tuli hiukan rentouduttua ja päästyä arjen rutiineista irti), vaikkakin aikamoisen kylmää on pitänyt näin ilmojen puolesta. Nyt otetaan hiukan rennommin ja vähennetään koneella istumista, leipomasaralla riittää kyllä tekemistä ja niitä tekosia voi käydä katastamassa mun toisessa blogissa: TaikinaTaivas.

Painonpudotusviikot jatkuvat sit viimeistään elokuussa ko koulut alkavat, jos oikein oon intona niin saattaa tänne jotakin tulla sitä ennenkin. Mitään syöpöttelyä en meinaa aloitaa missään nimessa, hiukan kummiskin alenna rimaa ja jos paino lomalla nouseen niin nouskoot. Sit syksyllä otetaan taas uusi spurtti.

MAHTAVAA KESÄÄ KAIKILLE (ilmoista huolimatta)!

great_summer_sun.gif
Glitterfy.com - Glitter Graphics