Eilen saimme nauttia miehen kanssa harvinaista herkkua elikkä viettää aikaa ihan kaksistaan. Me ollaan aikamoisen laiskoja ja saamattomia, suoraan sanoen, hoitamaan parisuhdettamme. Nyt kun muutimme tänne kotiseudulle takaisin on meillä ihanteellinen tilanne saada lapsenvahtia, molemmat lasten mummolat ovat nimittäin täällä. Jotenkin tuntuu, että arjen pyörittäminen vaan vie niin voimakkasti mukanaan ja unohtuu välillä itsensä ja parisuhteen hoitaminen.

Tähän asiaan mie olen päättänyt nyt tehdä parannuksen ja tämä uuden blogin perustaminen on osaltaan tätä projektia. Jotenkin tutuu et ko näitä asioita julkistaa niin ne muuttuvat todemmaksi elikkä en ala tekemään varsinaisesti mitään blogin vuoksi, mutta jospa tää antais vähän potkua moneen asiaan.

Eilen matkasimme koko konkkaronkka miehen vanhempien luokse ja pääsimme nauttimaan lounaalla  pottumuusia, kalakastiketta ja savustettua lohta lisukkeineen. Päivällä mummo vei minut ja mieheni kaupungille ja istuimme iltaa Hemigways-pubissa, siellä nautiskelin uutuus siideriä (tulee kauppoihin käsittääkseni vasta huhtikuussa ja tuonne pub:iinkin oli tullut jus samaisena päivänä) - Golden Cap Red (granaattiomena) ja Golden Cap Black (karhunvatukka). Nämä uutuus saiderit olivat kyllä TOSI hyviä, ihanan raikaan makeita ja upean värisiä - suosittelen. Heti tuli mieleen et niistä vois tehdä ihanaa boolia.

  

Siirryimme sit ruokailemaan illan päätteeksi Ravintola Martinaan, nautiskelimme:

Häränlihapihvi BBQ  

Naudan ulkofilettä 150g, punaviini-barbaquekastiketta, bearnaisekastiketta, lämpimiä kasviksia, grillattuja herkkusieniä ja lohkoperunoita.

Martina-viini Cabernet Sauvignon, Chile

Jäätelöannokset

(minulla: Nougatjäätelö/kinuskikastike/suolapähkinät/ suklaakeksirulla ja miehellä: vaniljajäätelö/ lakritsakastike/ englanninlakritsa karkkeja)

Ruoka oli kyllä tosi hyvää, mie vaan tulin aivan liian täyteen kaikesta syömisestä ja juomisesta. Mukavaa kummiskin oli, tuli ihan seurusteluajat mieleen. Harmittaa ko en tajunnu ottaa kameraa ravinteliin mukaan :(! Huomenna sit alkaa Tarjuskan armoton kilojen karistus :)!