Glitterfy.com - Glitter Graphics

 

Tänään on muuten puoli vuotta kulunut siitä, kun tämän blogin aloitin. Ajatella, että siitäkin on jo niin kauan aikaa. Nyt on ollut mun syysväsymyksen takia tällä hiukan hiljaisempaa, mutta eiköhän tämä tästä taas vilkastu kun saan noista Berocca vitamiinitabuista hiukan energiaa ... hih ...! No, tämä mun syksy alakulo on jokavuotinen ilmiö ja se menee kyllä ohitse viimeistään, kun lumi tulee maahan.

Täällä ei näköjään hirvieän kauhiasti käy porukkaa (en ole kyllä tätä missään mainostanutkaan eli en tämän blogin nimissä juurikaan kommentoi) ja vielä harvemmin kukaan vaivautuu puumerkkiänsä jättämään. Erityisesti haluan kiittää niitä muutamaa, jotka täällä mun kanssa välillä juttelee :). Mukava on kummiskin omaa painonkehitystä laittaa ylös (sit ko taas saan siihen innostuksen) ja ruokaohjeita kirjotella pisteiden kera (ompahan itelle ne sit ylhäällä jossakin).

Mulla on ollut muuten oikea epäonnen viikonloppu, tuntuu et kaikki menee päin prinkkalaa. Perjantaina kaaduin meidän yläkerran portaissa, jalka lipesi jostain kumman syystä ja rymistin alas kolme neljä rappusta ... vasen jalka mustelmilla - erityisesti pottuvarvas ihan musta ja turvonnut - ja oikeaa kättä särkee aika tavalla. Tänään omenapiirakka tehdessä munat ja sokeri eivät vaahtoutuneet ko pössipää vatkasin kylmiä munia (ei siis tullut niin korkea ja mehevä piirakka kuin tavallisesti) ja siivouspäivää viettäessämme olimme jo siinä luulossa, että muutaman vuoden vanha imurimme näki parhaat päivänsä ... kone piti kummaa ääntä ja ylikuumui ja siinä paloi jos jonkinmoista valoa. Onneksi selkis et se imurinputken oli tukkinut järisyttävän iso kivenmurikka ... ihmettelen vain kuinka se oli sinne joutunut ????? Tosi tehokas on tää meidän siivousihme, kun koko sen pitkän putken loppuun saakka oli jaksanut semmosen järkäleen imeä.

 

ÄÄRETTÖMÄN MUKAVAA SYKSYN JATKOA :)

 

Myspace Group Layouts