Glitter Graphics

Glitter Friday Graphics

Mie oon tähän asti syöny ekana ja sit merkannu vihkoon mitä oon syöny. Jossain välissä olen näpytelly syömiset koneelle ja saanu pistemääriä, ja sit yleensä ihmetelly iltapala aikaan et näin paljon syömättä tai sit toisaalta taivastellu et eipä saa paljoa mitään enää syödä. Parempihan olis jakaa pisteet paivän syöpöttelyhetkille tasaisesti. Esimerkiksi näin nykyiset 20 käyettävissä olevaa pistettä:

  • Aamupala                        4,0 pistettä
  • Lämmin ruoka                8,0 pistettä
  • Välipala                           3,0 pistettä
  • Iltapala                             5,0 pistettä

 

Nyt pisteiden lasku saa kunnon kolauksen ko huomenna mennään miehen kanssa istumaan iltaa yhdessä, jotakin varmaan käydään syömässä ja otetaan muutama drinksu. Mie oon liikkunu tosi paljon tällä viikolla, varmaan mun ennätys. Kovasti on taas kiirettä tuolla leipoma puolella ollu ja kiirettä tulee koko tämän kuukauden olemaan ... kiva kummiskin ko se on tosi mieluista tekemistä ja kiirus on toisaalta hyväksi ko ei ehi sit ainaskaan mitään napostelemaan.

On jotenkin uskomatonta et minusta on hävinnyt 20kg pois, se tekee 10 x 2 kg:n jauhopussia ... kokeileppa kuinka painava on yksi pussi ja niitä on minussa ollut kolme vuotta sitten kokonaiset kymmenen kappaletta ylimääräistä. On siinä ollu kantaminen, ei ole ihmekään ko alkoi polvet rutisemaan, selkää särki ja ei meinannu jaksaa mitään kuntoilua harrastaa. Kauheen äkkiä sitä tottuu taas uuteen ulkomuotoon ja tuntuu edelleen et on ylimääräistä siellä ja täällä, ainoastaan vanhat tosi isoiksi menneet vaatteet todistaa siitä et muutosta on tullut ja paljon. Tänäänkin laitoin vanahat kesähousut jalkaan ja ne meinaa pudota päältä ja näyttää aikamoisen hassuilta löpsöttäen joka paikasta - keväällä 2006 ei meinannu ne pökyt mennä jalkaan ollenkaan ja ei ollu itku kaukana.

Tarkoitus olis:

  • juoda vettä enempi, nyt se on taas jääny ja pitäis ottaa ohjelmaan
  • kuivaharja on jo kaivettu esille ja pitäis sekin ottaa ohjelmaan
  • aloittaa ihon ruskettaminen itseruskettavalla rasvalla, sais hiukka tää kalpea hipiä väriä pintaan
  • jatkaa vatsalihastreenejä ... oon monena iltana kuntoillu niin myöhään et en enää oo jaksanu punnertaa vatsalihaksia
  • jatkaa pisteiden mekkaamista tavoiteeseen saakka ja sit vielä jonkin aikaa uudella ylläpitopisteeellä

 

Glitter Graphics

Weekend Glitter Pictures