1241008445_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Tänään tein ruoaksi jauhelihapyttipannua. Eilen keitin perunat valmiiksi. Tästä annoksesta tulee 5:lle ja 1 annos/6,5 pistettä (n. 2dl paistettuja perunoita ja ½ dl paistettua jauhelihaa).

OHJE:

n. 15 kpl pieniä keittettyjä perunoita

400g kevyt jauhelihaa

1 sipuli

mausteita

  1. Kuori perunat ja paloittele ne pieniksi. Leikkaa kuorittu sipuli pieneksi.
  2. Paista paerunat ja jauheliha -sipuli eri paistinpannuissa. Mausta ja yhdistä paistokset.

Miehen opinahjossa aikoinaan oli everybodya elikkä pyttipannua missä saattoi olla vaikka mitä; ruokalaa ylläpiti yks pitopalvelu ja heiltähän sit saattoi toisiaa jäädä vaikka mitä. Mie yleensä teen pyttipannut ihan silleen simppelist,i elikkä käytän joko kevyt lenkkiä tai kevyt jauhelihaa perunoiden joukossa. Usein paistan myös kanamunan päälle.